WEBSHOPS

Walhalla maakt webshops met Lightspeed. Wij richten deze webshop volledig naar wens van de klant in. Informeren de klant over wat er nodig is voor een succesvolle webshop, denk aan het gebruiksvriendelijk inrichten van de webshop, duidelijke productpagina’s, functionaliteit van de webshop, gebruiksvriendelijke checkout (kassa), etc. Tevens kunnen wij dit voor u regelen met de juiste partijen. Wij weten als geen ander hoe druk u het heeft met het opzetten van een nieuw bedrijf of misschien met een al bestaande winkel. Dan is het fijn als dit zoveel mogelijk uit handen genomen kan worden en wij doen dit graag voor u. Na het gebruiksklaar maken van de webshop kunt u de webshop indien gewenst zelf onderhouden. Dus geen onnodige abonnementen*, licenties etc. met internetbedrijven.

Walhalla heeft geen lange wachttijden en levertijden en biedt kwaliteit voor een goede prijs. Wilt u meer informatie over onze prijzen, bekijk dan hier onze tarieven. Uiteraard zijn wij via de mail en telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ga naar onze contactpagina voor onze contactgegevens en ons contactformulier.

*Lightspeed werkt wel met abonnementen. Geen zorgen, deze kosten hoeven niet hoog te zijn en wij zullen u hierover volledig informeren.