ONZE TARIEVEN

Walhalla Grafisch Design & Communicatie rekent voor zijn diensten een uurtarief van €45,-. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een vast bedrag een opdracht uit te voeren. Indien u daar de voorkeur voor heeft zullen wij naar aanleiding van het opdrachtoverleg een offerte sturen voor de gehele opdracht. Hieronder ziet u hoe wij in de regel te werk gaan per type opdracht en wat daar dan de kosten voor zouden kunnen zijn. Voor meer informatie over onze tarieven neem gerust contact met ons op!

WEBSITES

Nadat er een oriënterend (telefonisch) gesprek heeft plaatsgevonden waarin u uw wensen duidelijk heeft gemaakt kunnen wij u een offerte sturen. Omdat iedereen andere wensen heeft maken wij graag een offerte op maat voor u. Uiteraard kunnen wij u wel een indicatie geven van de kosten.

eenvoudige website (één pagina)
€ 295,-
uitgebreidere website, meerdere pagina’s, custom build website
€ 895,-
uitgebreide custom build website met veel verschillende functies
€ 1.295,-

WEBSHOPS

Nadat er een oriënterend (telefonisch) gesprek heeft plaatsgevonden waarin u uw wensen duidelijk heeft gemaakt en wij u hebben geïnformeerd over de mogelijkheden met Lightspeed zullen wij u een offerte sturen voor de inrichting van de webshop (gebruiksklaar maken). In deze offerte zullen wij u ook vermelden wat de kosten zullen zijn bij Lightspeed. Omdat iedereen andere wensen heeft maken wij graag een offerte op maat voor u.

vormgeven, inrichten & gebruiksklaar maken webshop
v.a. € 1.495,-

NIEUWSBRIEVEN

De kosten voor een nieuwsbrief hangen erg af van hoe uitgebreid een nieuwsbrief moet worden. En of u alleen de vormgeving van de nieuwsbrief door ons wil laten doen of ook de verzending ervan. Omdat iedereen andere wensen heeft maken wij graag een offerte op maat voor u. Uiteraard kunnen wij u wel een indicatie geven van de kosten.

eenvoudige nieuwsbrief, inclusief één aanpasmoment
v.a. € 145,-

uitgebreidere nieuwbrief, inclusief één aanpasmoment
€ 295,-

HUISSTIJL

Nadat er een oriënterend (telefonisch) gesprek heeft plaatsgevonden zullen wij naar aanleiding van de afspraken die wij hebben gemaakt aan de slag gaan. Omdat iedereen andere wensen heeft maken wij graag een offerte op maat voor u. Uiteraard kunnen wij u wel een indicatie geven van de kosten.

ontwerp en uitwerking logo, inclusief één aanpasmoment
€ 395,-
ontwerp en uitwerken huisstijl eenvoudig, inclusief één aanpasmoment
Logo, visitekaartjes
€ 595,-
ontwerp en uitwerken huisstijl uitgebreid, inclusief één aanpasmoment
logo, visitekaartjes, briefpapier, visuals social media
€ 895,-

VORMGEVING

Voor het vormgeven van bijvoorbeeld websites, webshops of het ontwerpen van huisstijl en drukwerk hebben wij een vast uurtarief van €45,- per uur. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte op maat te maken voor u.

SOCIAL MEDIA

Nadat er een oriënterend (telefonisch) gesprek heeft plaatsgevonden waarin u uw wensen duidelijk heeft gemaakt zullen wij beoordelen wat er nodig is voor uw social media content (denk aan bijv. het inschakelen van een fotograaf). Naar aanleiding daarvan zullen wij u een offerte sturen.